Lasse Kjus har kjøpt seg ny Melges 24 i USA og har nå meldt seg på regattaen over alle regattaer. NOR 724 stiller til start med Thomas Oksmo med i cockpiten. I tillegg blir Hans “Burre” Bruås , Hans Herman Leganger og Magnus Berner med ombord. Mannskapet drar over dammen 18 januar og møter etter allsansynlighet en ferdig satt opp båt. Brian Hutchinson skal sette sammen delene og tune den etter beste evne. Det skal vel ikke stå på utstyret, alpinister er vel utstyrsfreaker med øye for viktige og små detaljer.

Seilnyheter.no regner med at det i allefall kommer et til norsk båt som skal gjøre det samme som den pensjonerte alpinisten. Det blir spennende å se hvordan de hveder seg i dette feltet.

Dette ble bestemt på klassens årsmøte i Paris nylig. Det var tre søkere Hyeres, Malaga i Spania og Trapani i Italia. Alle de tre valgene ble nøye vurdertog tilslutt fant man ut at Hyeres var den beste plassen for klassen. Man jobber videre med å få satt datoen som enten vil bli sent august eller tidlig september. Dette vil nok få innvirkning på det norske mesterskapet i samme år.

På møtet takket man spanjolene for at de søkt om dette mesterskapet. Både de og Trapani vil bli vurert på nytt ved en senere anledning.
Annapolis skal avholde nord amerikansk mesterskap i 2008 og VM i 2009. For VM i 2010 snakkes det om Talin i Estland og St. Petersburg i Russland. Det er fremdeles lang vei før man er enig om dette og på de to sist nevnte plassene har man per i dag logistikk problemer, men mye kan endres innen den tid.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY